Fastigheter

Vi har i dagsläget fem fastigheter med alla typer av verksamheter inom vår koncern. Ambitionen är att utöka detta bestånd med fastigheter på tillväxtorter i norra Sverige.

Polarrenen AB äger fastigheten Tegsskogen 5, Norra Gimonäsvägen 7 i Umeå. Fastigheten uppfördes på 1960-talet och omfattar 12 lägenheter från enrums- till fyrarumslägenheter.  

Lomtjärnen Fastigheter AB äger fastigheten Aspen 21, Storgatan 12/Hantverkargatan 2, i Älvsbyn. Fastigheten uppfördes 1989 och omfattar ca 2695 m2 med 23 bostadslägenheter med två respektive tre rum och kök samt lokaler för bank och fastighetsmäklare.

POLMEK Fastigheter AB äger fastigheten Industrin 6, Järnvägsgatan 55 i Kalix. Fastigheten uppfördes 1966 och omfattar ca 15 292 m2 kontor och verkstadslokaler.

Hermelinenhuset i Luleå AB äger fastigheten Harren 14, Sandviksgatan/Varvsgatan i Luleå. Fastigheten uppfördes i en första fas på 30-talet och har i flera skeden byggts om och till för att idag omfatta ca 10.000 m2 med lokaler för friskvård och specialistvård, butik och kontor samt sju bostadslägenheter.

Lusthusbackens Fastigheter AB kommer vintern 2018 färdigställa det sista av fyra ekologiska flerfamiljshus med totalt 24 lägenheter på Furunäset i Piteå, på bästa läge mot Piteälven. Här bor du naturnära intill älven och Piteås inre skärgård och dessutom med staden runt knuten. Läs mer på www.lusthusbacken.se

<< Tillbaka